Δε16072018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Αργολικά Νέα - Ειδήσεις Τοπικά Νέα Στο Ναύπλιο, «Χωρίς εσένα αποκλείεται»

Στο Ναύπλιο, «Χωρίς εσένα αποκλείεται»

xoris esena apokleietai 01
Με κεντρικό μήνυμα «Χωρίς εσένα αποκλείεται» το ΚΕΘΕΑ κορυφώνει τις προσπάθειές του για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών αναφορικά με τα θέματα της εξάρτησης με μία ετήσια πανελλαδική καμπάνια που πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, στις 26 Ιουνίου 2016.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στο Ναύπλιο οργανώνει ένα διήμερο δράσεων / εκδηλώσεων ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό και το στιγματισμό που δημιουργεί προσκόμματα στην ένταξη του χρήστη στη θεραπεία και την κοινωνία.

Σας καλούμε το Σάββατο 25/6 και την Κυριακή 26/6 στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο να γνωριστούμε , να συζητήσουμε , να ανταλλάξουμε σκέψεις και ιδέες , να παρακολουθήσουμε και να συμμετάσχουμε στα παιχνίδια και στα δρώμενα που έχουμε προετοιμάσει και να συνεπιχειρήσουμε ένα ακόμη βήμα προς την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τις εξαρτήσεις .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 και ώρες 19:00-23:00 στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων (μπροστά στο Δημαρχείο), θα πραγματοποιηθούν ενημερώσεις αναφορικά με θέματα εξαρτήσεων, αφήγηση παραμυθιού από τις Παραμυθούδες του Ναυπλίου, ζωγραφική, και διαδραστικά παιχνίδια.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 και ώρες 19:00-23:00 στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, θα πραγματοποιηθούν ενημερώσεις αναφορικά με θέματα εξαρτήσεων, θεατρικό δρώμενο με την υποστήριξη της Πειραματικής Σκηνής του ΔΟΠΠΑΤ, ζωγραφική και διαδραστικά παιχνίδια.

Οι εκδηλώσεις του διημέρου γίνονται με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων.

ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟ , Ιωαν. Βαρβάκη 4 ,
τηλ. 2752047251

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...